AKTUELNO

Kako bi skupio što više pregleda na Jutjubu, jedan momak je zacementirao glavu u mikrotalasnu!

Dvadesetdvogodišnjem mladiću iz Velike Britanije vatrogasci su jedva spasli život nakon što je zacementirao svoju glavu u mikrotalasnoj.

Mladić i grupa njegovih prijatelja sasuli su cement oko njegove glave u mikrotalasnoj, koju je štitila plastična kesa. Kako navodi Independent, mladići su hteli da iskoriste mikrotalasnu kao neku vrstu kalupa za mladićevu glavu, a dok su vatrogasci stigli na mesto događaja, grupa je pokušavala da ga oslobodi 90 minuta.

Prijatelji su prethodno nekako uspeli da uvuku cev do mladićevog nosa kako bi mogao da diše.

- Iako se možda činilo kao smešna ideja, ovaj mladić je lako mogao da se uguši ili zadobije ozbiljne povrede. Najteže je bilo rastaviti mikrotalasnu, jer je veliki deo nje bio zavaren, a ipak ne povrediti mladića - izjavio je komandir vatrogasne jedinice Šon Dakin.

- Videlo se na kraju da im je vrlo žao, ali njihova nepromišljenost dovela je do toga da je na drugom mestu mogao da izbije neki stvaran problem, a da mi u tom trenutku nismo mogli da pomognemo - dodao je.

Iako je ceo slučaj mogao tragično da se završi, jutjuberi su uspeli u svojoj nameri. Naime, snimak koji su postavili na ovoj društvenoj mreži je za manje od 12 sati imao skoro 900.000 pregleda!

#Mikrotalasna

#Spasioci

#Youtube

'